Japansk Lifting – for et friskt og naturligt udseende

Jeg har nu udvidet mit behandlingstilbud, så jeg også kan give den helt fantastiske ansigtsbehandling – Japansk Lifting. En ansigtsmassage der uden brug af kirurgi eller botox, giver et helt naturligt løft. Metoden, som navnet angiver, er udviklet i Japan og består af hud og vævsopstrammende teknikker med brug af naturlige produkter. Det er primært ansigtets muskler og væv som behandles, men da der anvendes akupressur og zoneterapi, der har indflydelse på vores organer, stimuleres hele kroppen og forbedre dit generelle velbefindende og sænker stressniveauet. Vævet i dit ansigt løftes og opstrammes og spændinger frigøres, så din hud fremstår glattere og med en frisk og varm glød.

Ansigtsmassage med opstrammende effekt

Er du træt i masken? Så er Japansk Lifting en løsning til at se frisk ud igen. Og så er det mere end ”bare velvære” da det samtidig har en positiv effekt på alle vores organer.

Under behandlingen får du en ansigtsmaske med spirulina, der er opstrammende og dybderensende. Dernæst en hovedbundsmassage og tilhørende ansigtsakupressur og zoneterapi. Du vil opleve en lymfedrænage, massage af muskler og væv, massage med en dejlig kølig saltsten, fugtmaske, øjencreme og en fodmassage. Under behandlingen bruger jeg hybenkerneolie, som er kendt for sin udglattende effekt på rynker og furer. Behandlingen giver huden en smuk og varm glød. Det er velvære for krop og sjæl.

Spirulinamasken er rig på anti-oxidanter – Vitamin B1, B5 og B6, C og E. Mineraler Zink, Mangan, Kobber og Betacaroten samt den særlige Gamma-linolensyre som er vigtig for dannelsen af nye cellemembraner. Masken er dybderensende og opstrammende og forebygger for tidlig ældning, rynker og acne.

Hybenkerneolie er kendt for sin fugtgivende og blødgørende egenskaber. Med sit indhold af essentielle fedtsyrer omega 3 og 6 samt Vitamin A og C virker olien anti-aging og øger stimulationen af cellernes regenerering samt produktionen af kollagen og elastin. Hjælper til reducering af fine rynker og linjer og kan bruges til behandling af eksem, solskoldning, udslæt og akne.

Er én behandling nok?

Du vil højst sandsynligt kunne se en forbedring allerede efter første behandling, men for et mere varigt resultat (ingen evighedsgaranti) anbefales at behandlingen gentages ca. fem gange. De første tre behandlinger med ca. 1 uges mellemrum og de sidste to med ca. 2 ugers mellemrum. Herefter vil du kunne have glæde af behandlingen i ca. 6 – 12 mdr. – selvfølgelig alt efter hvor flittig du selv er med spirulinamaske og hybenkerneolie.

Spirulinamasken kan du med fordel bruge 1-2 gange om ugen eller indtage pulveret dagligt og få glæde af dets udrensende effekt.

Hybenkerneolien kan du også med fordel anvende 1-2 gange dagligt ved, at fordele et tyndt lag de steder, hvor du ønsker at forbedre hudens elasticitet samt mindske tør hud og dannelsen af rynker.

Livets vand

Husk at drikke godt med vand efter behandling. Behandlingerne sætter gang i den naturlige udrensningsproces og vand hjælper kroppen med at få skyllet affaldsstofferne ud.