Hot Stone massage – for en afspændt krop

Hot Stone betyder ganske enkelt varme sten. Til massagen bruges flade runde lavasten i forskellige størrelser. Nogle store sten til at lægge på kroppen og nogle mindre til selve massagen som forgår med rullende og blide bevægelser.

Formålet med at bruge de varme sten er, at varmen fra stenene breder sig i hele kroppen, virker afslappende og hjælper musklerne til at løsne op. Varme virker afslappende, og det samme gør massage, så derfor er det utrolig effektivt at kombinere de to ting. Hot Stone massage afhjælper nemlig ikke kun myoser og spændinger, men beroliger også nervesystemet og kroppen generelt – samtidig med, at lymfesystemet og kredsløbet stimuleres.

Hot Stone massage

Det siges, at ét strøg med en sten under Hot Stone massage har samme effekt som ti strøg med hænderne, under en almindelig massage.

Hot Stone har været anvendt i årtusinder – i både Østen og i Indien. Her blev Hot Stone massagen anvendt for kroppens energibaner og punkter. Hos de indfødte amerikanere har Hot Stone massage haft formålet at være healing samt ritualer for afgiftning og genoprettelse af balancen.

Hvordan foregår det?

Du ligger på en briks med et lagen over dig. Først ligger jeg nogle store varme sten på ryggen (ikke direkte på huden, der er et håndklæde imellem). Herefter vil jeg stykke for stykke påføre olie og massere din krop med de varme sten. Stenene vil stryge hen over din hud i glidende bevægelser, og varmen vil sprede sig ned i vævet og løsne infiltrationer samt spændinger. Dermed vil du opleve en øget blodgennemstrøm.

Er behandlingen for mig?

Hot Stone massage er for dig, der gerne vil gøre noget godt for dig selv. Massagen er for dig, der vil forblive aktiv og bevare din bevægelsesfrihed. Wellness for krop og sjæl for dig som gerne vil forkæles.

Livets vand

Husk at drikke godt med vand efter behandling. Behandlingerne sætter gang i den naturlige udrensningsproces og vand hjælper kroppen med at få skyllet affaldsstofferne ud.