Maja Kjeld

Jeg hedder Maja Kjeld og er en kvinde midt i livet. For nogle år siden besluttede jeg, at det var på tide at gøre noget godt for mig selv. Og det blev så her at jeg fik noget bindevævsmassage med sugekopper. Den glæde og energi jeg fik fra behandlingen var så stor, at jeg blev nysgerrig. Jeg gik igang med uddannelsen som bindevævsmassør, og kan nu selv tilbyde andre denne dejlige effektfulde behandling. For hvem vil ikke gerne mærke en forbedring i sit liv? Visionen for Body Optimise er derfor startet gennem egne oplevelser og livslang jagt efter at få det bedste ud af min krop. At finde den sunde krop, på min måde.

Min motivation for mit arbejder er at ”Når man løfter andre, så løfter man også sig selv”. Og lige præcis det der løfter mig, er når jeg ser hvad mine behandlinger gør for mine klienter.Den positive energi jeg får efter en behandling, gør mig enormt glad. Muligheden for at hjælpe et andet menneske af med en smerte, ubehag i kroppen eller se den afstressende effekt en behandling giver, er for mig en kæmpe gave og til stor motivation for at give de behandlinger som jeg gør. Jeg lever for glade kunder, der tager herfra med en dejlig følelse af lethed i krop og sind.

Min vej til at blive behandler

For maaange år siden prøvede jeg det der bindevævsmassage med sugekopper. Og den behandling var jeg ret glad for. Så da jeg i 2016 igen syntes, at det var på tide at gøre noget godt for mig selv, søgte jeg efter bindevævsmassage med sugekopper.

Her faldt valget på Susanne Jonassen, der er bindevævsmassør og forfatter af bøgerne: Den gådefulde appelsinhud og Englehud og flotte faste former.

Gennem mine behandlinger hos Susanne, fandt jeg det “kald” som jeg ubevidst havde søgt efter i årevis. Et fantastisk håndværk, der samtidig kunne opfylde min drøm om at gøre noget godt for andre mennesker, der trænger til at gøre noget godt for dem selv.

Krop og bevægelse

Helt tilbage i 80’erne, dengang med Jane Fonda og Work-out, Aerobic og Callenetic og træningscentrene der skød op, har jeg undervist i blandt andet Holbæk Gymnastik Forening, Holbæk Træningscenter og det gode gamle Studie 82. Her var målet at få folk til at bevæge sig og have det sjovt.

Siden har jeg dyrket løb, cykling og ridning og for 5 år siden startede min rejse med dans – primært den dans fra 20’erne til 40’erne kaldet Swing Dance. Danseskoene bliver nu flittigt brugt til at undervise og lære andre at danse, men også til at bringe mig rundt omkring i Europa – alt efter hvor musikken spiller.

Vi skal holde kroppen i gang og vi skal være glade

Noget af det der holder min glæde igang er, at kunne hjælpe andre. Om det så er på grund af et fysisk behov i form af en smerte/ubehag eller til om det er selvomsorg med forkælelse. Det giver mig den største glæde – at kunne mærke at gøre en forskel for andre.

“Vi gør det bedst, når vi er glade”

Det er så skønt at kunne bidrage til, at andre får et bedre liv. Der er jo ingen grund til, at rende rundt med skavanker eller begrænsninger, når meget af dette kan afhjælpes med en god behandling, der tilmed styrker kroppens naturlige mekanismer. Livet byder på mange forskellige faser med hver deres udfordringer – lad os styrke dig sammen, optimere din krop, så du får en øget livskvalitet og kan forblive aktiv hele livet.