Nogle har måske bidt mærke til de nye ting, der er sket på mine kanter. Men der er sket lidt.

Jeg startede Body Optimise på baggrund af en fantastisk oplevelse jeg havde med bindevævsmassage. Senere har det ført lidt mere med, end jeg regnede med. For en uddannelse senere, kan jeg tilbyde mine kunder en god omgang bindevævsmassage. Men det stopper ikke kun med der – for måske i har fået en behandling, eller har luret lidt efter det. I dag kan jeg tilbyde både bindevævsmassage og japansk facelifting.

Body Optimise startede med blot at være bindevævsmassage – men er i dag mere end det. Derfor har jeg fået et lille facelift. Body Optimise har fået nyt logo, et logo der matcher det minde kunder fortæller mig. En god behandling med varme hænder. Udover logo, har jeg også fået ny hjemmeside. En hjemmeside med nye billeder af hvem jeg er og hvad jeg laver. Jeg håber i vil tage godt imod mit nye look.